Livet passerer her og nå.

Det finnes sikkert hundre vis av klisjéer om hvor tiden er blitt av. At barnet ble jo født i går. At man selv ikke er en dag over de glade 20 årene.

Jeg har nok ikke fulgt med i timen der jeg plutselig var i konfirmasjons forberedelser. Kun en medhjelper. Var jo ikke vår sønn sin konfirmasjon. Nei nei. Han hadde jo nettopp startet på ungdomsskolen.

Så feil kan man ta.
For den engang så lille gutten har levd og vokst gjennom alle årene. For han har nok ikke tiden gått like fort. Og for han var det nok en stor dag han så frem til.

En liten mini mann titter frem.
Jeg må innse det. Jeg må følge med. Nyte hver dag og være klar over at livet går skritt for skritt selv om jeg henger igjen i 2002.
Det er på tide å våkne og innse at det er knappe 3 år til neste konfirmasjon. På tide å innse at barna vokser til.

Jeg må slutte å kjempe for at de er babyene mine. For de vokser. De blor eldre. Og de vet å nyte livet her og nå.

#Konfirmasjon2017 #Mammalivet #LevLivetHerOgNå #TidenLøperAvsted #Mamma2017

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

May Brit

May Brit

33, Re

Jeg er meg, på godt og vondt. Mamma til 4 herlige og flotte barn og gift med pappaen. Er ei jente med stor lidenskap for strikking, hekling og andre håndarbeids prosjekter. Lider av garnmani og kan nesten ikke gå forbi ett garnnøste uten å ta med meg noen hjem. Til tross for dette har jeg en jobb som det er få jenter som har i Norge, ja egentlig i hele verden. Jeg er nemlig bilberger og stolt av mitt yrke. Bloggen vil være en blanding av ting jeg gjør, mitt arbeid og ting som opptar meg. Dette er meg. Dette er mitt liv. Dette er meg på godt og vondt.

Kategorier

Arkiv

hits